Hola 2

14 mei 2013 - Guadalajara, Mexico

Ja, daar ben ik weer.

nog even afmaken hoor...

de kookpot op de foto vraagt uitleg , het dorp heeft een eigen gerecht en dat is:

neem een varken

hak hem in stukken

gooi hem in het water

peper en zout,erbij

koken maar

klaar!

zag er niet uit!...   staan ze op straat klaar te maken ,in het gezin op de foto ,kreeg ik het natuurlijk aangeboden!   kreeg een stuk wervel ofzo...

mijn maag draaide om...   heb het eetbare eraf gepulkt en gezegd dat het echt genoeg was:   nada mas...por favor!

we zijn met de bus terug naar Guadalajara gereisd ,want de auto ging op de heenreis al kapot ,we konden net het dorp nog halen.

de bus was prima hoor, duurde 3 uur ,maar af en toe wat entertaining door verkopers die met van alles binnen komen...schilderijlijstjes enzo...

lieve mensen, ik lees jullie berichtjes met veel plezier, en voor Em:

super hoor en fijn dat je in Nederland was!

heel veel liefs van mij :

ADIOS!!!

1. Lotte:
    15 mei 2013
    Wat leuk om eindelijk wat foto's te zien! En leuk dat je op bezoek bent geweest buiten de stad!
    Geniet maar van het lekkere weer in Mexico want de lente hier heeft er nog niet helemaal zin in ben ik bang.
    We missen je!

liefs, lot
  2. Elke:
    15 mei 2013
    Hi An, ontzettend leuk om via de foto's een indruk te krijgen! Ik zie en lees je verhalen! Echt "go with the flow" hoor!
    Het lijkt voor ons armoedig maar de mensen daar kunnen prima daarmee leven en hebben het naar hun omstandigheden goed, is de indruk! Ik wens je nog veel creatief plezier daar! Succes!
  3. Linda:
    Hai lieve Anneke,
    Hier een nieuwe fan van jou reisverhalen vanuit Mexico!
    Lizz ligt te slapen en ben op jou blog aan het snuffelen, leuk om je te volgen en de foto's te zien. Super dat je het naar je zin hebt en geniet van al deze belevenissen. Groetjes Linda Leo en lizz
  4. Aagje:
    15 mei 2013
    Hoi, wat leuk om nu ook wat foto's van je te zien! Het plaatselijke eten lijkt me inderdaad "heerlijk!"
    Je zit te stralen daar in het keramiekfabriekje en maakt vast mooie dingen!
    Je logeerkamertje is wel erg sober, maar dat maakt niet uit als het bed maar goed slaapt!!
    Lieve An, blijf genieten! Ik wacht weer in spanning op je volgende berichtje!
    Groetjes, Aag
  5. Rachel:
    16 mei 2013
    Hoi An
    Kan me heel goed voorstellen dat je maag omdraaide bij het zien van de kookpot met inhoud, zijn duidelijk geen moslims ook.
    Kan me voorstellen dat je nog een 'band" op ga bouwen met bepaalde mensen daar. Fijn je verhaal zo te kunnen lezen en gaat het nog steeds goed met je "koppie". Denk veel aan je, zeker als je bedenkt dat het hier nog steeds druilerig weer is, typisch nederlands he om hierover te praten.
    Heb de laatste dagen mijn kleinkind intens geknuffeld, de kindjes daar zien er zeker ook wel schattig uit nou meid veel liefs van je zus.
  6. Diana:
    18 mei 2013
    Hoi Zus, je eet toch wel goed of blijf er nu helemaal niets van je over! Fijn dat je zo opgenomen wordt door de locals. Denk veel aan je ik hoop ook dat je door de warmte niet veel hoofdpijn hebt. Kusjes van de Boontjes