hola!
14 mei 2013 - Guadalajara, Mexico
Jawel! er zijn foto"s geplaatst!
een hele lieve meneer van het Internet cafe,heeft me geholpen!
ging nog niet zo makkelijk,er moest een of ander kastje tussen..
heb er maar een paar aangegeven,en hij heeft ze geplaatst,ik hoop jullie zo een kleine indruk te kunnen geven,hoe het hier is.
de eerste is lake Chappala,waar ik de eerste zondag al ben geweest,met die bijzondere Ghostwood in het water.
de rest spreekt geloof ik wel voorzich..
de vrouw op de foto met het bijzondere fruit is mijn hostmum..ze zijn er hier weg van (het fruit..) ik moest er aan wennen, de struktuur is eigenaardig.
het fruit is hier echt geweldig, rijpe mango"s ,aardbeien, zwarte bessen,zoveel nieuwe zie ik hier,ze maken ook overal sap van en ijs.
jullie zien ook de werkplaats en de baas in zijn kantoor,geweldig he?.
ik vind het nog steeds erg leuk ,leer veel en ik heb mijn eigen crea-workshop, iedere dag,wat wil je nog meer? ik hoop wel dat ik het mee terug kan nemen, waarschijnlijk geef ik ook iets aan mijn hostmum.
op de foto"s is er ook 1 bij van een gezellige familie in Conception de Buenos Aires,waar ik dit weekend ben geweest.
carmen nam me mee naar verschillende families,alsof ze met me wilde "showen".
zo kwam ik echt binnen in verschillende huizen,heel bijzonder.
aan de buitenkant een vlak huis maar binnen zag het er meestal heel kleurrijk uit.
zag ook grote contrasten hoor...heel armoedig wel ,het dak bestaat dan uit golfplaten en het is daar in de winter toch ook maar rond het vriespunt.
ik moet nu stoppen,helaas hij pakt geen backup meer?.... xxxAn
Lex:15 mei 2013Leuk de toto's met de verhalen die er bij horen. En geweldig het lepeltje dat geparkeerd staat.