Weer thuis.

16 juni 2013 - Bergen op Zoom, Nederland

Hoi allemaal,
Even snel een berichtje dat ik weer heelhuids thuis ben. De laatste verhalen en foto's komen van de week nog wel. Nu eerst even uitrusten en bij komen van de jet-leg.

1. Lex:
    16 juni 2013
    Fijn dat je er weer bent
  2. Liz:
    16 juni 2013
    Hi Anneke, we hopen dat je een goeie terugreis hebt gehad, even bijkomen van de cultuurshock, genieten van de koelte en de spatters, bijkletsen met Lex, voeten op de hollandse bodem, er gewoon zijn! Doeniet rustigjes aan, hartelijke groetjes, Jaap en Liz.
  3. Peter:
    Hoi Anneke,
    Goed te horen dat de terugreis goed is verlopen en dat je weer heelhuids in Bergen bent!
    Groetjes
    Peter
  4. Aagje:
    Lieve An,

Fijn dat je weer heelhuids thuis bent! Wat zul je veel te vertellen hebben aan het thuisfront. Hoop binnenkort je verhalen ook persoonlijk te horen! We zijn echter 22 juni niet van de partij...
    Rust maar lekker uit van de reis! Hoop dat je hier weer kunt wennen.....
    Lieve groeten en tot ziens, Aag
  5. Diana:
    17 juni 2013
    Hoi zus, fijn dat je weer thuis bent. Hoop dat je een goede terugreis gehad hebt. Je valt met je neus in de boter het wordt hier ook een paar dagen maar heel erg warm weer. Heb jij zeker meegenomen!
    Kusjes en ik bel je morgen je zusje
  6. Nan:
    Hoi Anneke,
    Nu even lekker genieten van de dingen die je hebt gemist toen je ver weg was!
    XX
    Nan
  7. Marjan de wilt:
    18 juni 2013
    Welkom thuis ook van ons! Tjonge lekker op tijd zo n reactie maar wel gemeend Xx van Olivia en mij